header thuis

Oplossingen voor bij u thuis

Wij hebben zowel A-merken als budget merken, omdat we niet merk gebonden zijn kunnen wij voor elke beurs een aircondtioning leveren en monteren.

Een airconditioning biedt de gewenste vekoeling, vooral omdat de zomers steeds warmer worden en onze huizen steeds beter geisoleerd zijn, kan de temperatuur binnen snel hoog oplopen. Met een airconditioning kunt u het binnen klimaat zelf regelen het hele jaar door. Kiest u voor een airconditioner met inverter, kan in het voor-en najaar de verwarming uit, dus heeft u ook nog eens een kortere stookseizoen, dus lagere kosten.

Een airconditioning levert bovendien schone gekoelde lucht, en ontvochtiging van de lucht.

Cassettemodel

cassette model

Stel u heeft een vergaderruimte, kantine of kantoortuin dan raden wij u een cassettemodel aan. Het cassettemodel is een airconditioning die volledig in het plafond wordt ge´ntegreerd. U ziet alleen het decoratieve uitblaasrooster dat de lucht in 2,3 of 4 richtingen kan uitblazen via instelbare uitblaaslinialen. Dit voorkomt tocht en haalt de warmte van de verlichting weg.

Wandmodel

wand model

Stel u heeft een kantoor van 4 bij 5 meter en wilt de meest simpele oplossing. Dan kunt u heel goed uit de voeten met het wandmodel. Ook wanneer er geen mogelijkheid bestaat iets in of boven u plafond te monteren, dan is dit echt een perfecte oplossing!